Godkjent takstmann

Godkjent Takstmann

Godkjent Takstmann

En sertifisert takstmann fra BMTF er en fagmann garanti, fordi det er en byggmester som utfører rapporten. Mange boligselgere tar konsekvensen av at boligmarkedet er konfliktfullt og velger derfor en byggmester til å utføre en enkel tilstandsanalyse når de skal selge boligen.

Det er ikke noe krav til at du opplyser i takstrapporten om hvilke farger det er på tapeten, eller om det er glassfiberstrie på vegger. Det du må opplyse om er om det er feil og mangler ved boligen. Det er dette Eierskifterapport™ handler om.

Mer enn 20 000 boligsalg havner i en eller annen rettslig tvist hvert eneste år.

En samlet bransje, politikerne og Forbrukerrådet ønsker endringer i markedet. Dette tar nå byggmestrene på alvor. Alle byggmestere har minimum 6 års praktisk erfaring fra byggebransjen. Mange byggmestere har drevet med tilstandsanalyse av bolig i 20-30 år.

Godkjent takstmann for Eierskifterapport™

Siden Eierskifterapport™ er en teknisk tilstandsanalyse kan ikke hvem som helst utføre den.  Det må være en godkjent takstmann som:

Velger du en BMTF-takstmann, så vet du med at du får en fagmann til å utføre din takst, tilstandsrapport eller som fagmann på visning. Her finner du kun sertifiserte BMTF-takstmenn.

Du kan gå en trygg bolighandel i møte uansett om du er kjøper eller selger.

Dersom du er på jakt etter en bredere presentasjon av en BMTF takstmann i Oslo kan du finne det på disse sidene.

I Bergen finner du en byggekyndig takstmann også på disse sidene.

I hele Østfold finner du takstmann om du klikker på fanen for Østfold, men leter du spesielt etter en takstmann i Sarpsborg vil du finne en her.

www.BMTF.no