Nordland

takstmann i Bodø Rana Narvik

Takstmann i Nordland – med Fagmann-Garanti

TakstmannKristoffer Mikalsen
TLF: 901 32 368
BODØ
 
TakstmannAlexander Gjørtz
TLF: 901 32 368
STRAUMEN
 
TakstmannMorten Horntvedt
TLF: 411 94 617
FREDVANG
 
TakstmannAleksander Edvardsen
TLF: 958 56 110
FINNEIDFJORD
 
TakstmannJohnny Pedersen
TLF: 911 86 712
MO I RANA
 
TakstmannSvein-Tore Hansen
TLF: 483 69 849
MOSJØEN
 
TakstmannYngve Andreassen
TLF: 468 15 650
HARSTAD
 
TakstmannRoy Inge Pedersen
TLF: 473 44 342
SVOLVÆR
 
TakstmannBenny Roger Olsen
TLF: 932 92 082
SALTDAL
 

 

Selge bolig i og trenger en takstmann i Bodø, Mo I Rana, Narvik?

Når du har behov for en takstmann i Bodø, Mo I Rana eller Narvik, kan det være en god idé å finne en takstmann med fagmann-garanti. Mang en takstmann har i dag har ikke byggefaglig bakgrunn før de tar en takstmannutdannelse. En takstmannutdannelse er ingen byggefaglig utdannelse, det er bare en påbygging på en eksisterende utdannelse. Byggmestrenes takseringsforbund stiller krav til at takstmannen har mesterbrev og i tillegg har utdannelse innen tilstandsanalyse ved omsetning av bolig ved mesterskolen. Takstmann i Bodø, Mo i Rana, Narvik er utdannet ved Mesterskolen, men har sin grunnutdanning som byggmester. Det er en ekstra trygghet.

En takstmann i Bodø, Mo I Rana, Narvik er med andre ord ikke en hvilken som helst takstmann i Bodø, Mo I Rana, Narvik. Ønsker du en trygg bolighandel, er sjansene størst med en BMTF takstmann i Nordland.

Tips en byggmester

Kanskje kjenner du en mester i et av byggfagene som ønsker å bli tilknyttet Byggmestrenes Takseringsforbund. Da kan du vise han denne siden hos Mesterskolen. Husk at en byggmester kan det praktiske og det teoretiske når det gjelder bygg. En takstmann eller flere fra Vesterålen og Lofoten er det behov for i markedet.