takstmann i Troms, Alta, Hammerfest, Harstad…

Takstmann i Tromsø, Alta, Hammerfest, Harstad.

Takstmann i Tromsø, Alta, Hammerfest, Harstad

TakstmannJan Eirik Grønberg
TLF: 930 12 275
BÅTSFJORD
 
TakstmannØrjan Duurhuus
TLF: 922 36 416
HAMMERFEST
 
TakstmannKristian Eines
TLF: 400 61 996
TROMSØ
 
TakstmannSteen Johannesen
TLF: 991 05 215
HASVIK
 
TakstmannFrank Steve Lindseth
TLF: 950 83 200
ALTA
 
TakstmannRagnar Jenssen
TLF: 913 29 403
STRAUMSBUKTA
 
TakstmannYngve Andreassen
TLF: 468 15 650
HARSTAD
 

I Troms og Finnmark har det etterhvert blitt mer og mer vanlig å få en tilstandsrapport når man skal selge bolig. Verditakst har i mange år vært mest vanlig, men nå vil nok flere og flere gå over til en Eierskifterapport fra en BMTF takstmann. Da vet man at det er “fagmann garanti”. Når du skal selge bolig i for eksempel Tromsø, Harstad, Tromsdalen eller på Kvaløysletta for den saks skylder, er det viktig at du velger en takstmann som er bygningskyndig.

En dyktig Takstmann i Troms, Alta, Hammerfest, Harstad er som regel en byggmester som har gjennomgått kurs i tilstandsanalyse ved Mesterskolen, og deretter har blitt medlem av Byggmestrenes Takseringsforbund.

Selv om du ikke finner en BMTF-takstmann akkurat i ditt område på disse sidene, er det flere takstmenn som store geografiske områder. Det er med andre ord ikke noe i veien for å ringe en Takstmann i Troms, Alta, Hammerfest, Harstad, uansett hvor du har bolig. Trenger du en takstmann i Troms, så trenger du en takstmann i Troms. En BMTF takstmann er en fagmann garanti.

Tidligere var det ganske normalt at en takstmann hadde et minimum av utdannelse. Det kunne være gymnaset, eller generell studiekompetanse i tillegg til et kurs i taksering. Det var egentlig nok. En takstmann skulle bare angi en verdi og måle hvor stor boligen er. Takstmannen satte egentlig bare en pris på boligen.

I dagens marked stilles det strengere krav til en takstmann, fordi flere og flere eiendomsmeglere krever en tilstandsrapport for boliger som skal selges. Dermed er det blitt helt annerledes krav til en takstmann. En takstmann må være byggekyndig. Dette gjelder uansett om man er en Takstmann i Troms, Alta, Hammerfest, Harstad, eller andre områder.