Agder

Finn en takstmann i Kristiansand, Grimstad, Arendal, Mandal, Lillesand Kvinesdal, Flekkefjord

TakstmannMorgan Pedersen
TLF: 916 46 788
KVINESDAL
 
TakstmannOdd Kjell Skjørli
TLF: 901 71 822
LYNGDAL
 
TakstmannKristian Torland
TLF: 992 76 076
MANDAL
 
TakstmannRune Takle Terjesen
TLF: 926 77 122
GRIMSTAD
 
TakstmannKenneth Omlie
TLF: 405 14 150
TONSTAD
 
TakstmannRolf Heimdal
TLF: 488 99 102
LILLESAND
 
TakstmannEven Englund
TLF: 971 42 740
LILLESAND
 
TakstmannJohn Einar Ottersland
TLF: 951 12 737
EIDEHAVN
 
TakstmannHasle Bø
TLF: 901 21 417
GRIMSTAD
 
TakstmannGunnar Forus
TLF: 900 59 023
SANDNES
 

Selge bolig i Kristiansand, Grimstad, Arendal, Mandal, Lillesand Kvinesdal, Flekkefjord?

Dersom du skal selge eller kjøpe bolig og for eksempel trenger en takstmann Kristiansand, Grimstad, Arendal, Mandal Lyngdal kan lønne seg å få en grundig takstmann fordi det kan være rift om boligene og kjøperen får dårlig tid til å sjekke boligen grundig før de kjøper. I et pressområde kan boliger gå raskt unna. Kjøper får svært liten tid til å undersøke boligen. Derfor bør kjøpere ha med seg en fagmann på visning og selgere benytter takstmenn som er sertifisert gjennom BMTF. Bare da kan du få en fagmann garanti.

Eierskifterapport

Eierskifterapport™

Når du skal selge en bolig anbefales det i dag å selge boligen med en Teknisk tilstandsanalyse. Eierskifterapport er en teknisk tilstandsanalyse for omsetning av bolig. Dette er imidlertidig en ganske spesiell tilstandsanalyse. Den kan KUN utføres av fagfolk. En godkjent takstmann i Agder for Eierskifterapport fra BMTF vil da som regel være en Byggmester som har tatt tilleggsutdannelse ved Mesterskolen.

Takstmann Kristiansand eller i Grimstad

Dersom du har fått en skade på boligen, for eksempel en vannskade kan det lønne seg å få en byggekyndig takstmann til å vurdere skaden. Det må ikke nødvendigvis velge den samme takstmannen som forsikringselskapet har valgt for deg. Du står fritt til å velge en nøytral og uavhengig takstmann. Dersom du bor i skillet mellom Agder og Telemark, kan du også finne en byggekyndig takstmann i Telemark på disse sidene.

Takstmann pris

Selv om du velger en BMTF takstmann, så trenger det ikke bli noe dyrere enn andre takstmenn. Som regel koster en byggekyndig takstmann det samme som en vanlig takstmann, uansett om din takstmann kommer fra Arendal, Grimstad, Kristiansand eller Mandal..