Bergen

Takstmann Bergen

Takstmann Bergen

Finn en byggekyndig takstmann i Bergen. En BMTF takstmann er en fagmann-garanti. En takstmann-utdannet byggmester kan hjelpe deg med takst og tilstandsrapport.

Robert Rolland476 24 166BERGEN
Sondre Sandvåg907 17 258BERGEN
Anders Molland973 39 822ETNE
Arild Aase WEB466 59 124TERTNES
Mats Hansen WEB453 92 791BERGEN
Kevin Balland905 06 356OS
Steffen Tvedt904 74 115NESTTUN
Erik H. Hordvik977 24 350HORDVIK
Ole Kristian Matland481 57 979HOLMEFJORD
Kristoffer Heggeland415 16 333OS
Cato Kringstad Haugen413 36 991KLEPPESTØ
Bjørnar Helland977 53 265VOSS
Øystein Eide WEB966 33 369OS
Even R. Teigland404 73 835FYLLINGSDALEN

Hvorfor er en mester som takstmann i Bergen?

Egentlig i alle tider har det vært viktig at det er en byggekyndig takstmann. Takstmannen skal ikke bare gi sin vurdering av markedsprisen på boligen. På grunn av et litt krøkkete lovverk er det svært viktig å vurdere den tekniske tilstanden på boligen ved salg. Tar man for eksempel en byggmester, så er det neppe noen som har mer kunnskap om hvordan en bolig er bygget. En typisk takstmann i Bergen har blitt symbolet på endringene som vil komme mer og mer i markedet over hele landet. Slik vi opplever det vil Bergen og Hordaland etter hvert fremstå som det området i Norge med den tryggeste bolighandelen fordi fler og fler velger en BMTF-takstmann.

BMTF-takstmann er din beste forsikring

I Bergen går ofte boliger svært raskt, fra de legges ut for salg til de selges. Kjøper rekker ofte ikke å undersøke boligen før den er solgt, det er derfor svært viktig for selger å få undersøkt boligen grundig. I utkanten som for eksempel Askøy, Austevoll, Os og på Voss er det like viktig å få en byggekyndig takstmann til å vurdere boligen før salg.

Det har ingenting for seg å få en beskrivelse av veggtapeter og gulvtepper. Stoffer på overflaten genererer sjelden konflikter i etterkant av en bolighandel. En byggmester som utfører en Eierskifterapport på boligen er det eneste du har behov for som selger. Det er mest sannsynlig det kjøperen vil spørre etter også. Da vet dere begge at dere er trygg, selv om boligen er i god stand. De fleste boliger er i god stand. Det er som regel beliggenheten som drar opp prisen. Kun graverende feil og mangler kan trekke ned prisen. Dette gjelder uansett om du trenger en takstmann i Hamar, en takstmann i Kristiansand eller en takstmann i Sandnes.

Selger er ansvarlig for en dårlig takstrapport

Dette er det skumle ved boligsalg. Etter loven så står du som selger av boligen ansvarlig for feil som oppstår i forbindelse med boligsalg. Selger er også ansvarlig for sine medhjelperes feil, det vil si takstmann og megler. Selger er forpliktet til å gi all informasjonen om boligen til kjøperen. Dette er årsaken til at Eierskifterapport er utviklet, og det er derfor du skal velge en takstmann som er byggmester og utdannet gjennom Mesterskolen.