BMTF takstmann

En BMTF takstmann på lag med kjøper og selger

BMTF takstmann
Autorisert BMTF takstmann

BMTF (Byggmestrenes Takseringsforbund) er et relativt nytt takseringsforbund i Norge, som kun består av mestere i byggfaget. BMTF ble stiftet for å forebygge rettslige tvister ved omsetning av bolig.

Noen vil nok tenke at et forbund ikke kan gjøre bolighandler tryggere. Det er en sannhet med modifikasjoner. Et takseringsforbund kan stille minimumskrav for opptak. Det gjør BMTF.

En BMTF takstmann er mester i byggfag. Dette er et absolutt krav til forkunnskap før man får starte på selve tilstandsrapportkurset på Mesterskolen.

Riktig valg før salg

De fleste som kjøper eller selger bolig i Norge, gjør det ikke mer enn 2-3 ganger i løpet av livet. Nettopp derfor er det viktig å unngå å bruke 2-3 år for å løse konflikter i rettsapparatet. Det handler om å finne den rette personen som kan utføre for eksempel en enkel Eierskifterapport™. Det er før salg du kan gjøre riktig valg. Den sjansen får du ikke igjen.

Tilstandsrapport ved omsetning av bolig.

Tilstandsrapporten som BMTF byggmesteren benytter kalles for Eierskifterapport™. Dette er en enkel tilstandsanalyse som kun dekker de områder hvor det oppstår rettslige tvister. Les mer om vår Eierskifterapport her.

Alt handler om trygghet!

For at selger og kjøper skal kunne føle seg trygge ved en bolighandel er det viktig at det er en BMTF takstmann som utfører tilstandsanalysen av boligen.