Bodø

Takstmann Bodø

Takstmann Bodø

Finn en byggekyndig takstmann i Bodø. En BMTF takstmann er en fagmann-garanti. En takstmann-utdannet byggmester kan hjelpe deg med takst eller tilstandsrapport.

Tor-Eirik Nikolaisen918 31 872BODØ
Bjørn Dypvik907 39 191BODØ
Kristoffer Mikalsen  WEB901 32 368BODØ
Alexander Gørtz      WEB940 940 80STRAUMEN

Takstmann Bodø

En takstmann i Bodø, Mo I Rana eller Narvik, bør være en takstmann med fagmann-garanti. Mang en takstmann har i dag ingen byggefaglig bakgrunn før de tar en takstmann utdannelse. En takstmannutdannelse er ingen byggefaglig utdannelse, det er bare en påbygging på en eksisterende utdannelse. BMTF stiller krav til at takstmannen har mesterbrev eller tilsvarende og i tillegg utdannelse innen tilstandsanalyse ved omsetning av bolig ved Mesterskolen. Alle BMTF takstmenn i Bodø er utdannet ved Mesterskolen, men har sin grunnutdanning som byggmester eller tilsvarende. Det er en ekstra trygghet.

En takstmann i Bodø er med andre ord ikke en hvilken som helst takstmann. Ønsker du en trygg bolighandel, er sjansene størst med en BMTF takstmann i Bodø.

Dersom du leter etter en takstmann på Fauske som har hele Salten som arbeidsområde, kan det være lurt å ta en klikk innom denne siden.