Rapport: Eierskifterapport™

Eierskifterapport™: Den eneste rapporten du trenger ved salg

Eierskifterapport™
Eierskifterapport™

Når du skal selge en bolig vil Eierskifterapport™ være det eneste du har behov for. Dette er en enkel, men likevel grundig tilstandsrapport som tar utgangspunkt i å kontrollere bygningsdeler hvor det erfaringsmessig oppstår en del konflikter mellom kjøper og selger.

Den viktigste tilstandsrapporten?

Mange mener at Eierskifterapport™ er den viktigste rapporten på markedet i dag. I og med at det kun er mestere i byggfag, som kan utføre denne rapporten vil den mest sannsynlig fremstå som den viktigste rapporten i markedet for å forebygge rettstvister. Når den utføres i kombinasjon med en byggekyndig takstmann er du dobbelt trygg. 

BMTF sertifisert takstmann

Rapportene leveres kun av mestere tilknyttet Byggmestrenes Takseringsforbund som har gjennomført kurs i tilstandsanalyse ved omsetning av bolig ved Mesterskolen.

Slutt på “vill vest” i takstbransjen?

Sakte men sikkert har antallet konflikter i forbindelse med omsetning av bolig steget til ufattelige 25 000 pr år. Dette er skremmende tall. Årsaken til disse stygge tallene er at det er “vill vest” i takstbransjen. Enkelte har fokus på kvantitet, BMTF har fokus på kvalitet. Dette bekreftes av Protectors Merete Bernau i denne artikkelen.

Din lokale byggmester

Flere og flere byggmestere velger å knytte seg til BMTF for å kunne utføre Eierskifterapport™ ved omsetning av bolig. Kontakt gjerne din lokale byggmester. Det er store muligheter for at din lokale byggmester allerede er på kurs hos Mesterskolen.