Finn en takstmann

Finn en takstmann fra BMTF

Klikker du på fylkene under vil du finne en del takstmenn som allerede er utdannet takstmenn gjennom Mesterskolen. Finner du ikke din lokale byggmester, er det ikke utenkelig at han eller hun er under utdanning i regi av BMTF. Snakk med din lokale byggmester om å få utført en Eierskifterapport™.

Takstmenn oppdelt i fylker:

Takstmann i Oslo
Takstmann i Viken
Takstmann i Agder
Takstmann på Vestlandet
Takstmann i Møre og Romsdal
Takstmann i Nordland
Takstmann i Innlandet
Takstmann i Rogaland
Takstmann i Trøndelag
Takstmann i Troms og Finnmark
Takstmann i Vestfold og Telemark

Nye kurs hver måned

Hver måned starter et nytt kurs i tilstandsanalyse ved omsetning av bolig hos Mesterskolen. Hver måned vil det også være nye byggmestere som er klare til å sikre den trygge bolighandelen som du fortjener. Din drøm kan fort bli virkelighet dersom du benytter en BMTF-takstmann. Finn en takstmann er side hvor du enkelt skal kunne finne frem til en dyktig takstmann med god solid fagkunnskap med både teoretisk og praktisk faglig tyngde.

Verdensmester og byggmester

Når det gjelder tilstandsanalyse på boliger er en byggmester i særklasse. For det første har vi i Norge en helt spesiell byggestil som kun er å finne i Sverige og Finland, foruten i Norge. I andre land har man ingen tradisjon for bygging av trehus på samme måte som de nevnte landene. En norsk byggmester vil dermed være en verdensmester på å utføre tilstandsrapporter på norske boliger. Det er ingen som kan den norske byggeskikken bedre enn en norsk byggmester. Byggmesteren er med andre ord verdensmester i å utføre tilstandsrapporter på vår stolte tradisjon.