Rogaland

Takstmann Rogaland
BryneEgersundHaugesund
JærenJørpelandNærbø
RandabergSandnesSauda
SolaStavangerVigrestad
ÅlgårdUtdanning

Selge bolig i Rogaland?

Selv om media skriver om at det er “oljekrise” i Rogaland, vil det alltid være behov for boliger. Det vil alltid være en kjøper til akkurat din bolig. Du får solgt boligen din når du finner den riktige kjøperen.

Uansett hvor mye du selger boligen for vil det være muligheter for konflikt med kjøper dersom du ikke forteller om de feil og mangler som kan finnes på din bolig.

Det kan være skjulte mangler som du ikke vet om, eller det kan være feil og mangler som du synes er ubetydelig og glemmer å si i fra om til den nye eieren av boligen. Hvert år havner så mye som 25 000 bolighandler i en eller annen konflikt. Dette burde egentlig vært et tilbakelagt stadium, dessverre er det ikke det. Selv om politikere har arbeidet for en tryggere bolighandel i mange år, har det skjedd lite. Ikke før byggmestere begynte å ta tak i markedet. Dette er likt over alt uansett om du får tak i en takstmann i Drammen, en takstmann i Bergen, eller om du får tak i en byggekyndig takstmann i Grimstad.

En takstmann i Rogaland bør derfor være en takstmann som er godkjent for Eierskifterapport fra Byggmestrenes Takseringsforbund.

Er du på jakt etter en takstmann i andre fylker og områder vil du finne BMTF takstmenn over hele landet på hovedsiden.

Takstmann Alta