Sandnes

Takstmann Sandnes

Takstmann Sandnes

Trenger du en byggekyndig takstmann i Sandnes. En BMTF takstmann er en fagmann-garanti. En takstmann-utdannet byggmester kan hjelpe deg med takst og tilstandsrapport.

Ørjan Samland WEB402 36 027STAVANGER
Endre Bredal WEB908 37 761STAVANGER
Svein Oddvar Moen905 49 153HAUGESUND
Jan Erik Hafnor982 24 150SANDNES
John Kåre Haaland907 72 111DIRDAL

Takstmann i Sandnes

En takstmann i Sandnes = fagmann-garanti.

Sannsynligvis har ikke de fleste takstmenn noe mer enn en takstmann utdanning. En takstmann utdanning er ikke det samme som at takstmannen er byggekyndig. En BMTF-takstmann er byggekyndig, fordi han er kvalitetssikret gjennom Mesterskolen. I dagens marked er det ingen vits i å være takstmann uten at det ligger et byggfaglig fundament i bunnen.

Byggmestrenes takseringsforbund stiller krav til at takstmannen har mesterbrev, eller tilsvarende – og i tillegg har utdannelse innen tilstandsanalyse ved omsetning av bolig ved mesterskolen. Din takstmann i Sandnes bør da være utdannet ved Mesterskolen. Da vet du at han/hun er byggekyndig.

En BMTF-takstmann i Sandnes er som regel en trygg løsning.

Takstmann og Eierskiftrapport

Dersom man trenger en takstmann i Sandnes er det viktig at takstmannen er byggekyndig. Dessverre er det mange takstmenn som ikke er byggekyndige i det hele tatt. Dette har sin naturlige forklaring. Fra begynnelsen av 90 tallet og frem til ca 2015 skulle takstmenn bare måle kvadratmeter, finne en pris på boligen og spesifisere hva som var på vegger, gulv og i taket. Dersom man ikke kunnde dette fra før, så kunne man lære det på et takst-kurs.

Dette endret seg i 2014-15 når BMTF begynte å stille krav til solide forkunnskaper fra byggebransjen før de kunne starte ta takstmann-utdanningMesterskolen. Siden kunne de bli takstmenn, men de hadde allerede den faglige tyngden. Med byggekyndiga takstmenn kom også gode tilstandsrapporter. BMTFs Eierskifterapport™ regnes i dag som originalen i markedet.